EN | MN | AL | DE | RU

Akomodimi

Hoteli jonë disponon 15 dhoma , dhe 2 suite apartamente. Secila dhomë është e paisur me TV satelitor, telefon, ADSL internet, mini bar, note bok. Hoteli sjell edhe shërbime të tjera.


Në hotel gjendet edhe restoranti me bar i hapur 24 orë për ju. Restauranti mund të adaptohet për dasma, kokteje, seminare dhe prezentacione të ndryshme. Mysafurëve i ofrojmë kuzhinë ndërkombëtare edhe ate vendase.

 

Hoteli permban:

-15 dhoma dykreveteshe
-2 suite apartmana
-Restaurant
-Launch bar
-Aircondition per te gjitha dhomat
-Kable TV per te gjitha dhomat
-Mini-bar ne cdo dhome
-ADSL internet
-Telefon per cdo dhome
-Notebook computer per vizitore te hotelit
-Organizim i shetitjeve te ndryshme
-Rent a car


Depozitave është 20% nga shuma e përgjithshme
Pagesa Credit Card është e mundur.

 

There are no strangers

only friends you have not met yet

Welcome to the small City Hotel „Dolcino“

a perfect place to start your Ulcinj adventure.

HOTEL DOLCINO

Adresa:
Hafiz Ali Ulqinaku
Ulqin, Mali i Zi

Telefon: +382 30 422 288
Fax: +382 30 402 321
Telefon celular: +382 69 032 804

Email: dolcino@t-com.me
Web site: www.hoteldolcino.com