EN | MN | AL | DE | RU

Rreth nesh

Hoteli ynë gjendet në qytet, vetëm 500 m larg nga Plazhi i vogël. Dyert i ka hapur në maj të vitit 2006. Hotel Dolcino është një objekt modern. Në afërsinë e tij gjenden bankat, vetëshërbimet, sallonet e bukurisë si dhe objektete tjera përcjellëse që kanë të bëjnë me një turizëm modern.

Në suaza të objektit tonë gjendet edhe restoranti-bar ,,Plaza,, në Plazhin e vogel, vetëm 10 m larg nga deti. Nga orët e mengjesit e deri te orët e vona mund të qendroni dhe të kënaqeni në ambientin e bukur me pamje në det dhe në Kala. Në dimër, apo në verë, gjithmonë këtu do ta ndieni vehten të qetë dhe të relaksuar.

 

There are no strangers

only friends you have not met yet

Welcome to the small City Hotel „Dolcino“

a perfect place to start your Ulcinj adventure.

HOTEL DOLCINO

Adresa:
Hafiz Ali Ulqinaku
Ulqin, Mali i Zi

Telefon: +382 30 422 288
Fax: +382 30 402 321
Telefon celular: +382 69 032 804

Email: dolcino@t-com.me
Web site: www.hoteldolcino.com