EN | MN | AL | DE | RU

Shërbimet

Hotel Dolcino ofron bujtje me mengjez, gjysëm dhe pansion të plotë, room service dhe të gjitha ato që përbëjnë një ofertë turistike bashkohore. Organizimi i shëtitjeve, kurse për zhytës, rent a car dhe përmbajtjet tjera janë një pjesë e ofertës të hotelit tonë. Të gjitha këto bëjnë që pushimi i juaj të jetë aktiv dhe i këndëshëm.

There are no strangers

only friends you have not met yet

Welcome to the small City Hotel „Dolcino“

a perfect place to start your Ulcinj adventure.

HOTEL DOLCINO

Adresa:
Hafiz Ali Ulqinaku
Ulqin, Mali i Zi

Telefon: +382 30 422 288
Fax: +382 30 402 321
Telefon celular: +382 69 032 804

Email: dolcino@t-com.me
Web site: www.hoteldolcino.com